Gép-ész-élet: A Végjáték naplója

Ez egy BME-KSK -s járműgépész-hallgató blogja, ahol bepillantást nyerhetsz a "Közlekes életérzés" ezen oldalára, ahogy a szerkesztő látja. És indul a végjáték...

Visszaszámláló

Lejárt az idő :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új vizeken

2011.09.25. 11:18 t4ki

Na, ezennel megnyitom az utolsó egyetemi félévem első hivatalos postját. A nyár hamar elrepült, egy hét kivételével végig a CLAAS-nál dolgoztam, jó volt, sokat tanultam, lényegesen többet mint egy egyetemi félév alatt. Jelenleg 4 tantárgyam van még, és heti 1 napon vagyok egyetemen. Furcsa, teljesen más érzés így végigmenni az épületek közt, hogy már csak "hobbiegyetemistaként" vagyok jelen. Mindenesetre már látom a végét, ami egyszerre kicsit ijesztő, és izgalommal feltöltő érzés. Új világ jön, új világ épül. A szakdolgozattal jól haladok, már ami azt illeti, amiről írni fogom.

És lassan 100 nap alá megy a számláló, ez durva!

Elkezdtem begyűjteni, és rendszerezni az idei félévhez szükséges fájlokat, gondolok itt a prezentációkra, tankönyvekre, jegyzetekre, amikre szükségem lehet. Nézzük hogy mi hogy lesz idén:

Szakdolgozat: A félév fő projectje, esténként mindig írok majd hozzá, a tartalomjegyzék már megvan, nem lesz vele gond. Max. éjszakázom, és jönnek a bogyók-kávék-italok

HőÁg 2: Van hozzá egy tanszéki jegyzet, meg előadás prezentáció. Ebből össze kell hogy rakjam azt a tudást egyedül, ami a ZH-ra és az elővizsgára elég lesz. Mivel már tudom mit vár el a tanszék, jobban hozzá tudok állni.

Üzemszerv: Ezennel komolyan veszem, nem pont úgy, mint az elmúlt 2 évben :)

Járműgyártás-fenntartás: Érdekesek a gyakorlatok, az előadásos dolgokat majd valakitől be kell hogy szerezzem, ezt a tárgyat 3 gyak után értem :D

Iránytech 2: Talán ez az ami nem lesz egyszerű, meg kell szereznem a könyvet, be kell járni gyakra, meg kell érteni.

A legdurvább, hogy a pót héten 3 elővizsgára kell készülnöm, fincsi lesz, de álltam már ettől nagyobb kihívás előtt is :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gepeszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr443254677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása